Omschrijving

Op een vitaal kleinschalig chaletpark het Timmerholt te Westerbork een prachtg vrij gelegen chalet op 343m2 eigen grond.
De chalet is aan de buitenzijde bekleed met Canexel en voorzien van een plat schuin lopend dak.  De kozijnen en deuren zijn van hardhout.

Indeling

Het chalet is 33 m2 groot en heeft een huiskamer met open keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en vaste kastenwand, een douche- toilet combinatie met wastafel. De tweede slaapkamer is thans in gebruik als berging maar is eenvoudig weer terug te brengen in de oude staat en heeft dan twee aparte bedden.
De huiskamer is voorzien van twee tuindeuren die uitkomen op de veranda en een groot erkerraam. Alle ramen en deuren zijn voorzien van horren. Het chalet is aangesloten op CAI, glasvezel, telefoon en internet aansluiting zijn mogelijk.

Tuin

De kavel is mooi begroeid met groenblijvende  bomen en struiken, wat veel privacy en rust geeft. Ook is de kavel geheel omheind met van Aken hekwerk met afsluitbare inloopdeur, waardoor huisdieren vrij kunnen rondlopen.
Op de kavel bevindt zich verder een buitenkraan, een kleine tuinschuur en een houten schaduw terras. Bij de kavel hoort een eigen parkeerplaats op de gemeenschappelijke parkeerterrein. Ook is een eigen brievenbus mogelijk.

Bijzonderheden

Het chalet is voorzien van centrale verwarming {combiketel uit 2006}. Daarnaast bevindt zich in de huiskamer een gaskachel.  Gordijnen, vitrage en rolgordijnen zijn aanwezig.
Aan de voorzijde  van het chalet is een houten veranda aangebouwd met fraaie wit gemoffelde aluminium overkapping. De overkapping heeft warmte werende dakplaten en een afgesloten zijde met glas in lood.

Kenmerken