Krachtig in verkopen

Het verkopen van uw woning is een belangrijke stap in uw leven.  De woning is vaak door de jaren heen naar eigen smaak ingericht en is vaak ook de plek waar u vele ervaringen heeft beleefd.  Het is van belang dat uw mening en uw ervaringen meegenomen worden in het proces van de verkoop van uw woning. Mijn betrokken en persoonlijke aanpak leiden tot een proces waarbij we samenwerken aan het beoogde resultaat.

Krachtig in verkopen houd in dat ik sterk onderhandel voor een goede verkoopprijs van uw woning tegen lage kosten. 
Verkopen is een vak op-zich waarbij het belangrijk is de potentiële koper juist te informeren en te helpen bij zijn aankoop beslissing. Hiervoor is kennis van de woning en de omgeving nodig. Hierdoor weet de koper goed wat voor woning hij koopt en onder welke condities.

In overleg met u stel ik een reële vraagprijs vast voor uw woning en zorg ik voor een professionele presentatie van uw woning op Funda. 
Ik kan het bezichtigen van uw woning voor u verzorgen. Maar deeldiensten zijn ook mogelijk indien u dit wenst. Uiteraard informeer ik u over het verloop van het verkoop proces.

De courtage voor de volledige begeleiding bij de verkoop van een woning is 1 % van de verkoopprijs.

Bent u van plan uw woning te verkopen?  laat ons dan een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek om samen de verkoop van uw woning te bespreken.

Heeft u nog geen concrete verhuisplannen, maar bent u wel benieuwd naar uw positie of mogelijkheden in de huidige markt? Kom ik graag bij u langs. Natuurlijk zijn ook hier geen kosten aan verbonden.


Bel voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek met: 06 53 305 360
Of mail naar info@noordsijmakelaardij.nl