Van wens tot wonen

 


De aankoop van een woning is een investering voor jaren. Zelf heb ik mijn woning twee keer verkocht en een andere woning aangekocht. Bij dit proces denk je goed na over de aankoop van de woning. Zoekt u een adviseur die met u meedenkt en open staat voor u ideeën en wensen en daarnaast veel ervaring heeft op bouwkundig gebied en landelijk wonen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het zoeken naar de juiste woning  in een bepaald gebied is een proces. Hierbij is belangrijk dat u bij de bezichtiging van een woning het goede gevoel krijgt. Van hieruit denkt en werkt u verder en bepaalt u of de woning de juiste keus is. 
Tijdens dit proces kunnen er veel vragen op u afkomen. Ik besteed veel aandacht aan het juist en volledig informeren van u als  koper. Hierbij bied ik u alle informatie over de buurt, de omgeving en de conditie van het huis, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Mocht u bij de aankoop hulp kunnen gebruiken van een makelaar dan wil ik u daarbij graag ondersteunen. Ik kan voor u de volledige aankoop begeleiden maar u kunt  er ook voor kiezen om gedeeltelijk van mijn diensten gebruik te maken.  

Begeleiding bij de aankoop kan op vele manieren:
• Onderhandelen over de prijs en de voorwaarden
• Begeleiding bij de oplevering van de woning
• Advies tijdens de bezichtiging
• Specifieke wensen zoals verbouw of vergunningen
• Onderzoeken op ongedierte (oudere woningen)
• Zoekopdracht voor een woning

Dit kan in deeldienst maar ook op uurtarief